Camembert med olivolja och honung

1 Camembert, opastöriserad
75 gr valnötter
½ baguette
1 msk fin olivolja
3 msk flytande honung
1 kvist rosmarin

Värm ugnen till 180 grader. Skiva baguetten i ca 1,5 cm tjocka
skivor. Lägg dem på gallret i ugnen och rosta ca 2-3 minuter på
varje sida.
Rosta valnötterna i en torr stekpanna några minuter. Lägg bröd-
skivorna på galler och valnötterna på hushållspapper.
Ta bort omslaget på osten. Gör några snitt med en kniv i skalet på
ovansidan av osten. Lägg tillbaka den i träasken, ringla på oliv-
oljan och lägg på rosmarinen. Sätt in i ugnen ca 8 minuter.
Ta ut osten ur ugnen. Gör några snitt med en sax i träasken. Hacka
valnötterna. Ringla på honung och lägg på valnötterna.
Servera med brödskivorna..

Camembert Camembert Camembert Camembert Camembert Camembert med olivolja och honung